Ny rutine for utstyrsøknader

​6. FEBRUAR: Søknadsfristen for støtte til kjøp av utstyr går ut 6. februar. Vær obs på at det er nye søknadsrutiner i år.

03.12.2018
Beløpene som er avsatt til kjøp av utstyr er større enn noensinne for 2018, men vær obs på at søknadsordningen er endret.

​Kulturdepartementet og Norges Idrettsforbund (NIF) har satt av til sammen 35,8 millioner kroner som skal tildeles klubber og særforbund. Dette er 1,4 millioner kroner mer enn i 2017, og beløpet har aldri vært høyere.

NIF gjør imidlertid oppmerksom på at at søknadsprosedyren er gjort om fra tidligere praksis.

– Nytt av året er at kvitteringer skal sendes inn samtidig med søknaden, heter det fra NIF.

Søknadsfrist for utstyr kjøpt i 2018 blir onsdag 6. februar 2019.

Tildelte midler vil bli utbetalt i løpet av mars 2019.

NIF vil som tidligere år sende nødvendig informasjon på e-post til alle idrettslag om hvordan en søker. Det vil skje i god tid før systemet åpnes for innlegging av søknader, noe NIF sier vil kunne skje fra midten av januar av.

Nærmere informasjon om ordningen.

For nærmere informasjon fra Norges Seilforbund, kontakt generalsekretær Per Christian Bordal.