Bli med for å hedre årets navn!

​MESTER: Jostein Grødem vant mesternes mester i 2017. På seilerfesten vil vandrepokal og kongepokal bli tildelt nye vinnere. [Foto: Trond R. Teigen]

Morten Jensen
28.09.2018
På den store seilerfesten 13. oktober er det ikke bare vinnerne av mesternes mester som får premier. Også en rekke andre seilere vil bli hedret.

​«Den store seilerfesten» – festen som følger etter finaleoppgjøret i mesternes mester – er blitt selve markeringen av at seilsesongen for de aller fleste er over. Festen er blitt en tradisjon. Den foregår i år 13. oktober – om kvelden – på restauranten Sjømagasinet på Tjuvholmen i Oslo. 

– Det tegner til å bli en fantastisk sesongavslutning med mange innslag og kåringer, sier Per Christian Bordal.

Mange premier og priser

Premier for NSFs to store, årlige arrangementer, mesternes mester og seilsportsligaen, skal deles ut. Til vinnerne av mesternes mester vanker det endog en kongepokal. I seilsportsligaen blir det utdeling av premier til de beste seilforeningene i hver divisjon.

Men det skal deles ut mange andre priser også.

Årets seiler og årets juniorseiler skal kåres. Frem på podiet må også årets trener komme. Hvem det blir, vet foreløpig ingen. Ei heller hvem som vil bli utropt til Årets ildsjel. Christian Radichs Ærespris vil også bli tildelt en ung seiler som med den vinner et tokt med «Christian Radich».

Seilerfesten på Tjuvholmen er også anldeningen for tildeling av bragdmerker og annen heder.

Mange skal hedres, og det pleier ikke å mangle på stemning i salen når så skjer!

Fylles opp til fullt hus

Alle deltagerne i mesternes mester er automatisk med på festen som en del av startkontingenten. I tillegg kan alle andre seilere melde seg på.

– Påmeldingen så langt er god og det begynner å fylles opp. Vi har en begrensning på 210 plasser, så vil du være med med på den store seilerfesten, bør du ikke vente for lenge med å melde deg på, sier Per Christian Bordal i NSF.

Påmelding til festen finner du her!