Helly Hansen

HH_partnerside.pngHelly Hansen er Seilforbundets hovedsponsor. Det er inngått en avtale som gir alle medlemmene i klubbene tilknyttet NSF 20 % i webshoppen.
Trykk her for Helly Hansen sin webshop!

 Codan Forsikring

Gode priser på forsikringsavtaler av båter, eiendom og alt annet som Codan forsikrer. Avtalen innebærer at NSF får provisjon av avtale som Codan gjør med våre medlems- foreninger og deres medlemmer.

 SAP Sailing Analytics

SAP er seilingens teknologi-
leverandør og sørger for at sporten vår blir tilgjengelig og interessant for flere. De har bidratt med tracking til både seilsportsligaen og Mesternes Mester.

 Liros tauverk

LIROS Logo2.pngLiros produserer tauverk i verdens-klasse og har allerede et samarbeid med flere andre landslag. Derfor var det naturlig at NSF inngikk et samarbeid med dem som omfatter både landslaget, Seilsportsligaen og Mesternes Mester.

 Choice Hotels


Gode overnattingspriser for alle medlemmer samt NSFs funksjonærer. Nordic Choice Hotels har i flere år vært en aktiv støttespiller til idretten. Det innebærer blant annet at medlemmer tilsluttet NSF får opptil 20 % rabatt på gjeldende priser ved å bestille via internett.

 Clean Seas

Clean_seas_logo_300x124.pngUN Environment launched #CleanSeas in February 2017, with the aim of engaging governments, the general public, civil society and the private sector in the fight against marine plastic litter.